ORTOPEDSKI PREGLEDI2019-07-03T17:55:05+00:00

Ortopedski pregledi

Ortopedski pregled je namenjen ugotavljanju vzrokov težav, ki so povezane s celotnim gibalnim sistemom, ki ga sestavljajo kosti, sklepi, vezi, kite, mišice in živčni sistem.

Neposredno pred ortopedskim pregledom specialist ortoped s pacientom opravi razgovor o vzrokih nastalih težav, o težavah, ugotovi ali se težave stopnjujejo ali so prisotne v nespremenjeni obliki že dalj časa. Po razgovoru s pacientom in proučitvi morebitne zdravstvene dokumentacije se izvede ortopedski pregled.

Po strokovni presoji in na podlagi rezultatov individualnega ortopedskega pregleda vas specialist napoti na  dodatno diagnostiko, svetuje primerno vrsto zdravljenja in dopolnilne terapije (nasveti glede modifikacije fizične aktivnosti – za oboleli del telesa svetuje katere vaje je smiselno in potrebno izvajati, odsvetuje pa izvajanje škodljivih gibov oziroma vaj, nasveti o protibolečinski terapiji, fizioterapiji in operaciji), tako vam prihrani nepotrebne bolečine ali morebitno poslabšanje zdravstvenega stanja. Zdravljenje je tako hitrejše in učinkovitejše.

Specialist ortopedske kirurgije oceni in svetuje, kako učinkovito začeti z zdravljenjem in po potrebi z njim nadaljevati. Poda vam nasvet in priporočila o zdravem življenjskem slogu.

Prof. dr. Drago Dolinar nudi vrhunsko kakovost zdravstvene obravnave in varnost vseh postopkov.

Kontaktirajte nas

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na razpolago.

KONTAKT

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več